Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 08-12-2016 17:12   Güncelleme : 08-12-2016 17:12

BALIKÇI HÜSEYİN CUMHURBAŞKANININ BOZ DOLARI ÇAĞRISINA DESTEK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirasını üzerine oynanan oyunları bozmak ve

BALIKÇI HÜSEYİN CUMHURBAŞKANININ BOZ DOLARI ÇAĞRISINA DESTEK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirasını üzerine oynanan oyunları bozmak ve Türk lirasına destek amacıyla yaptığı çağrıya Akyazı’lı balıkçı Hüseyin’den destek geldi.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısının ardından sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyalara sessiz kalmayan Akyazı’nın sevilen balıkçısı Balıkçı Hüseyin de Oyunu ve dövizleri bozduralım" sloganıyla başlayan  kampanyaya destek amacıyla Dükkanlarında 100 doları bozdurup makbuzunu getirene ücretsiz olarak balık veriyor

 

Kampanyaya verdiği destek ile ilgili açıklama yapan Balıkçı Hüseyin “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü ile 15 Temmuzda sokaklara döküldük. 15 Temmuzda ölmek nasip olsaydı seve seve ölürdük. Ama bu şehadet şerbetini içmek ancak Rabbimizin nasip ettiklerine mümkün oldu. Cumhurbaşkanımız şimdi de Türk lirasına destek verin dolarları bozdurun çağrısında bulundu. Onun sözü bizim için emirdir dedik ve bizde bu çağrıya sessiz kalmayıp Ya Allah diyerek elimizden ne gelir diye düşündük. Kampanyaya destek amacıyla 100 dolarını bozdurup fişi ile gelen her vatandaşa Ücretsiz olarak  bol bol balık dağıtmaya ve bizde Ekonomimize Türk lirasına sahip çıkmaya karar verdik. 100 Doları bozdur balığı götür kampanyamıza kısa zamanda Akyazı’dan bir çok vatandaşımız katıldı. Hamdolsun bizde balık çok yeter ki ülkemiz kazansın. Ülkemiz yücelsin Allah başımızdan cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin ”dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ