Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 07-12-2016 14:58   Güncelleme : 07-12-2016 14:58

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN ATSO’YA İADEİ ZİYARET

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ATSO ya iadei ziyarette bulundu.

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN ATSO’YA İADEİ ZİYARET

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ATSO ya iadei ziyarette bulundu. Ziyarette Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Özten’de hazır bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Püsküllü ziyaretini, geçtiğimiz haftalarda kendisini makamında ziyaret eden ATSO Başkanı Bayraktar’a iadei ziyarette bulunmak ve Hendek ilçesine verdiği katkılardan dolayı bir plaket takdim etmek için geldiğini, ayrıca Akyazı Belediye Başkanı Akcan ile birlikte fikir alış verişinde bulunarak istişare de bulunduklarını belirtti. Başkan Püsküllü Hendek ilçesinin ekonomisi hızla büyümekte ve ilçeler arasında öne çıkmaya başlamıştır. Bu gelişmenin sebebi ilçe sınırlarımızdaki 2. Organize Sanayi Bölgesi, 9 bin öğrencili 4 Yıllık Fakülte ve 2500 öğrencili Meslek Yüksek Okulunun oluşudur, dedi

Başkan Bayraktar, Hendek Belediye Başkanı Püskülü’nün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu, bu vesile ile kendisine odamızın plaketini takdim ettiğini belirtti. Başkan Bayraktar, Hendek Belediye  Başkanı Püsküllü, Akyazı Belediye Başkanı Akcan ve Belediye Meclis Üyesi Özten ile birlikte ilçelerimizin Sanayisinin, ticaretinin ve ekonomik olarak gelişmesinde neler yapılması gerektiği ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Bu toplantılarımızı sürekli hale getirmemiz gerektiğini dile getirdik, dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ