Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 06-12-2016 17:02   Güncelleme : 06-12-2016 17:02

BADMİNTONDA HÜSEYİN AKİF KOÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ankara Sincan Kapalı Spor Salonunda 2-6 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan11 yaş altı

BADMİNTONDA HÜSEYİN AKİF KOÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ankara Sincan Kapalı Spor Salonunda 2-6 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan11 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonasına katılan Bedeneğitimi öğretmeni Adnan Bak ve Duygu Kar’ın antrenörlüğünü yaptığı Akyazı Badminton takımı  büyük bir başarıya imza atarak şampiyonadan tek erkeklerde  1 Türkiye Şampiyonu, karışık çiftlerde de  Türkiye 3. lüğü elde etti.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’in de izlediğ işampiyoneda Tek erkeklerde Hüseyin Akif Koç tüm rakiplerini büyük sayı farkları ile yenerek Türkiye birinciliğini elde ederken Badninton federasyonu yetkilileri ve antrenörlerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Aynı şekilde Karışık çiftler de yine Hüseyin Akif Koç’a eşlik eden Zülal Pekez de boyundan büyük  müsabakalar çıkararak Türkiye 3. sü olmayı başardılar.

Şampiyonayı 2 kupa ve 3 madalya ile tamamlayan Akyazı Badminton takımı antrenörü Adnan Bak yıllardan beri kıt imkanlarımızla yaptığımız çalışmaların nihayet meyvelerini almaya başladık.Öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bundan böyle bizim rakiplerimiz üst düzey sporculardır. Ancak çalışmalarımız sırasında rakiplerimizin imkanları ölçüsünde çalışmak istiyoruz. Bu güne kadar velilerimizin sağladığı desteklerle buralara geldik. Bu başarımızda en büyük pay da antrenörümüz Duygu Kar’ın oldu. Duygu çocuklarımıza hem ablalık ve hem de antrenörlük yaparak başarımızda büyük pay sahibi oldu. Hem O’na ve de velilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra çıtayı daha da yükseklere taşımak istiyorsak Başta Belediye Başkanı Hasan Akcan olmak üzere ilçemizin büyüklerinin desteği gerekiyor. Dedi. 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ