Vefat
Giriş Tarihi : 11-11-2016 22:52   Güncelleme : 11-11-2016 22:52

EMİRHAN’IN TABUTUNU SINIF ARKADAŞLARI TAŞIDI

Kuzuluk Enver Ören Ortaokulu 2.sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki Emirhan,

EMİRHAN’IN TABUTUNU SINIF ARKADAŞLARI TAŞIDI

Kuzuluk Enver Ören Ortaokulu 2.sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki Emirhan, bundan 4 yıl önce yakalandığı cilt kanseri hastalığına yenik düşerek daha hayatının baharında yaşama veda etti ve bu veda ediş ailesi başta olmak üzere yakınları, sevenleri, komşuları ile birlikte en çok sınıf arkadaşlarını derinden üzdü.

4 yıl hastalıkla mücadele etti

Emirhan Taş henüz 8 yaşındayken hastalıkla tanıştı. Vefat ettiği güne kadar geçen 4 yıllık zaman içerisinde iyileşme adına büyük mücadele verdi. Babası Erkan Taş ve tüm aile bireyleri küçük Emirhan’ın iyileşmesi için tüm imkanlarını adeta seferber ettiler. Gösterilen tüm gayretler ve tıbbi müdahaleler sonuçsuz kaldı ve küçük Emirhan önceki gün hayata gözlerini yumdu.

Hastalığı boyunca eğitimini evinde aldı

Emirhan’ın rahatsızlanması üzerine okuluna devam edemeyeceğini dikkate alan okul yönetimi hastalığından itibaren Emirhan’a eğitimini evinde verdi. İlköğretim Okulunu bitirdikten sonra, Ortaokul eğitimini de yine evinde alan Emirhan Kuzuluk Enver Ören Ortaokulu 2.sınıf öğrencisiydi.

Ölümü sınıf arkadaşlarını çok üzdü

Erhan Taş’ın vefatı ailesi, yakınları ve komşuları kadar sınıf arkadaşlarını da derinden üzdü. Ölüm haberini alan sınıf arkadaşları Emirhan’ın evine giderek baba Erkan Taş’a taziyelerini ilettiler ve tabutun başında durarak dua ettiler. Cenaze ile birlikte Kuzuluk Merkez Camiine giden ve orada cenaze namazını da kılan Emirhan’ın arkadaşları, camiden mezarlığa kadar tabuta eşlik ettiler ve zaman zamanda tabuta omuz vererek arkadaşlarına son görevlerini ifa etmeye çalıştılar.

Mezarlıkta ziyaretlerini sürdürüyorlar

Daha hayıtının baharında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Emirhan’ın sınıf arkadaşları iki günden beri  öğle paydosunu da fırsat bilerek kızlı erkekli kalabalık bir şekilde merkez mezarlığına giderek Emirhan’ın mezarı başında kendisine dualar etmeye devam ediyorlar.

Derin üzüntü yarattı

Emirhan’ın henüz 12 yaşında hayatını kaybetmesi Kuzuluk Mahallesi ve Akyazı’da büyük üzüntü yarattı. Baba Erkan Taş özellikle sınıf arkadaşlarının yaptığı taziyeleri kabul ederken kendine hakim olamadı ve gözyaşlarına boğuldu.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ