Eğitim
Giriş Tarihi : 07-11-2016 23:04   Güncelleme : 07-11-2016 23:04

BİLGİ ve KÜLTÜR EVİNDE VELİLERE TEOG SEMİNERİ

Öğrencileri, gelecekte yapacakları okul seçimlerindeki zor hedeflerine başarı ile ulaştıran

BİLGİ ve KÜLTÜR EVİNDE VELİLERE TEOG SEMİNERİ

Öğrencileri, gelecekte yapacakları okul seçimlerindeki zor hedeflerine başarı ile ulaştıran Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi Derslere Destek Merkezi öğrenciler için yine zor bir dönemeç olan TEOG sınavı öncesinde öğrenci velilerine ve öğrencilere seminer düzenledi.

Bu güne kadar birçok öğrenciyi başarıdan başarıya ulaştırarak hiçbir şeyin imkânsız olmadığını, çalışarak ve azim ederek her şeyin başarılabileceğini öğrencilerin derslerine verdiği destek ile kanıtlayan Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi TEOG sınavına hazırlanan 8 sınıf öğrencileri ve öğrenci velileri için seminer düzenledi. Seminerde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan öğrenci velileri ve öğrencilerle buluştu.

Yaklaşan TEOG sınavı öncesinde kendi bünyesinde gerçekleştirmiş olduğu TEOG deneme sınavında başarı gösteren Selin Nisa Kurşun, İlayda Aygün, Zeynep Buse Kula, Sıla Birinci ve Bilal Yıldız isimli öğrencilerin de Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından ödüllendirildiği seminerde Başkan Akcan öğrencilere ve velilerine asıl sınav öncesi önemli mesajlar verdi.

Başarı Gayret, Azim ve Fedakârlıkla birlikte gelen bir zincir halkasıdır.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan seminerde yaptığı konuşmasında “ Sevgili öğrenciler ve öğrenci velileri öncelikle seminerimize hoş geldiniz. Bilindiği üzere Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi uzun yıllardır siz değerli öğrencilerimize eğitim anlamında güzel hizmetler veriyor ve sizlerin gelecekteki hedeflerinize ulaşmanızda önemli bir basamak oluyor. Burada Öğrencilerimize ilk öğretilen şeylerin başında gelecekteki okul hedeflerini ne kadar zor tutarlarsa tutsunlar asla hiçbir şeyin imkânsız olmadığı, çalışınca, gayret gösterip emek verince her sınavın üstesinden gelineceği öğretiliyor. Anne ve Babaların üzerlerine düşen önemli görev çocuklarını yakından takip etmeleridir. Onları ders yapmaya sizlerde teşvik edin, ödüllendirin. Başarıları ile ne kadar gurur duyduğunuzu onlara ifade edin. Onlarda sizlerin bu mutluluğunu daha da arttırmak için daha çok çalışacaklar ve gayret gösterecekler. Başarı gayret, azim ve fedakârlıkla birlikte gelen biz zincir halkasıdır. Eğer siz bir öğrenci olarak bu zincir halkasını koparırsanız yani gayret, azim yâda fedakârlık göstermezseniz başarı gelmez.  Fedakârlıktan kaçmayın sınavlarınızı atlatana kadar okulunuz ve dersleriniz dışında cep telefonu bilgisayar, oyun ve benzeri alışkanlıklarınızı bir kenara bırakın. Emeğinizle bileğinizin hakkı ile okuyarak çalışarak bir yerler kazanın ve inanıyorum ki hepiniz çok güzel okullara yerleşeceksiniz. Hayatta hiçbir başarı, emek göstermeden başkalarının emeğini çalarak hazırdan bazı okullara, devlet kurumlarına Fetö /pdy tarafından yerleştirilenler bakın bugün rezil durumdalar. Sizler burada emek gösteriyorsunuz azim ediyorsunuz fedakârlık yapıyorsunuz bu emeğinizin karşılığında da üstün başarılar elde edeceksiniz. Şimdiden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor hedeflerinin de üzerlerinde okullar kazanmalarını diliyorum ”dedi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Bilgi ve Kültür evi TEOG sınavına hazırlanan 8 sınıf öğrencileri ve öğrenci velileri için verilen seminer sonrasında Bilgi ve Kültür evi öğretmenleri ile de toplantı düzenledi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ