Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 26-10-2016 23:15   Güncelleme : 26-10-2016 23:15

SAKARYA EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığı karanamesiyle 59 Emniyet Müdürünün yerleri değişti.

SAKARYA EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığı karanamesiyle 59 Emniyet Müdürünün yerleri değişti.  İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı Polis Başmüfettişi olurken yerine  Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı atandı.

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanaerak yürürlüğe girdi.

 Buna göre, 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 Daire Başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan İl Emniyet Müdürü sayısı ise 37 oldu. 

 Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Polis Başmüfettişliği'ne atandı. Babadağı 2014 yılı 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde Sakarya’da göreve başlamıştı.

 Sakarya'nın yeni emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı kimdir? 

10 Nisan 1964 yılında Sivas İli Koyulhisar İlçesi'nde doğmuş; İstanbul Üniversitesi, Tarih Bölümü'nü bitirdikten sonra 1988 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuştur. 

Aynı yıl Komiser Yardımcısı olarak atandığı Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulu ve İstanbul Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nde, Ceza Hukuku ve Polis Meslek Mevzuatı dersleri vermiştir.

1990 senesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Müdürümüz, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra 1993 yılında Erzincan İli, İliç İlçesi'nde şark görevini tamamlayarak 1995 yılında tekrardan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosuna atanmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde uzun yıllar çalıştıktan sonra sırasıyla; Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü, Bakırköy, Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Eminönü, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlükleri'nde İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı yapmış, 2003 yılında Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İlçe Emniyet Müdürü, 2005 yılında ise Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

2008 yılında terfi ederek İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan Müdürümüz, 2011 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Polis Başmüfettişi olarak atanmıştır.

2014 yılı Ocak ayında Adile Sadullah Mermerci Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Müdürümüz, 13 Mayıs 2014 tarihli Kararname ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ