Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 22-10-2016 12:24   Güncelleme : 22-10-2016 12:24

MİSAFİRLERİNE AŞURE İKRAMI YAPTILAR

Kuzuluk Halil İbrahim Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresi,

MİSAFİRLERİNE AŞURE İKRAMI YAPTILAR

Kuzuluk Halil İbrahim Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hem gelen misafirlerine, hem de okullarının yakınında bulunan komşu evlerle esnafa aşure ikramında bulundular.

Okul Müdürü Şerbetçi

Kuzuluk Halil İbrahim Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Şerbetçi, bu yıl ilk kez düzenledikleri aşure ikramının bundan sonraki muharrem aylarında da sürdürüleceğini ve geleneksel hale getirileceğini söyledi. Şerbetçi, düzenledikleri aşure ikram günlerine katılan protokole ve öğrenci velilerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İlkokul öğrencilerine hacıvat karagöz oyunu

Aşure ikramı öncesinde hemen yanı başlarında bulunan Kuzuluk İlkokulu öğrencilerinin izlemesi amaçlı olarak Lise idaresi tarafından güne özel olarak getirtilen Seçkin Bayramoğlu’nun sunduğu Hacıvat ve Karagöz oyunu küçük öğrencilerin büyük beğenisini kazandı.

Öğrenciler doyasıya eğlendi

Aşure ikramı nedeniyle düzenlenen özel günde hem lise öğrencileri, hem ortaokul ve hem de ilkokul öğrencileri doyasıya eğlenme ve oynama şansı buldu. Çalan müzik eşliğinde oyunlarını oynayıp kurtlarını döken öğrenciler mutlu bir şekilde evlerine gitti.

Kimler katıldı

Okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen aşure ikramına Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı İrfan Sarık, Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Ali Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, çevre ortaokul ve ilkokul müdür ve öğretmenleri, öğrencileri, okul aile birliği başkan ve yöneticileri ile öğrenci Velileri katıldı. Düzenlenen günün şeref misafiri ise okul binasını yapan hayırsever iş adamı Halil İbrahim Bildirici ile İş Mont Fabrikası Müdürü Kenan Şen oldu.

Başkan okul binası gezdi

Aşure ikramının hemen sadrından Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan beraberinde Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile Okul Müdürü olduğu halde Halil İbrahim Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezdi ve Okul Müdürü Ramazan Şerbetçiden okulla ilgili bilgiler aldı. Lisede görev yapmakta olan öğretmenlerle de görüş alışverişinde bulundu.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ