Eğitim
Giriş Tarihi : 13-10-2016 11:34   Güncelleme : 13-10-2016 11:34

AKYAZI SAMEK KURSLARI BAŞLADI

Akyazı’daki SAMEK Kursları başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı

AKYAZI SAMEK KURSLARI BAŞLADI

Akyazı’daki SAMEK Kursları başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi binasında 2016-2017 Eğitim öğretim dönemi faaliyetleri hafta başında başladı.

Kursların açılması dolayısı ile gerek çevre düzenlemesi başta olmak üzere her yönü ile mükemmel olan Sosyal gelişim merkezi binasını görmek üzere vatandaşlar tarafından ziyaretler de yapılıyor.

17 Dalda açılan kurslar için kayıtlara da devam ediliyor. Kurs Müdürü Mahmut Harputoğlu kurs kayıtlarında son aşamaya gelindiğini belirterek kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıt süresini geçirmesinler bir an önce kayıtlarını yapsınlar. Giyim, Çeyiz hazırlama, İngilizce, Arapça, Resim, Filografi, Perspektif, ahşap boyama, Ney, bağlama olmak üzere 17 dalda kurs açtık ve çalışmalarımıza başladık dedi.

Sosyal Gelişim Merkezi binasının alt katında engelli vatandaşlarımız içinde çeşitli beceri kurslarının yanı sıra onlar için okuma yazma kursları da açılıyor. Binada ayrıca çok amaçlı 180 kişilik bir de salon bulunuyor.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ