Eğitim
Giriş Tarihi : 08-10-2016 10:01   Güncelleme : 08-10-2016 10:01

AKYAZI SOSYAL GELİŞİM MERKEZİ FAALİYETE GEÇİYOR

Akyazı Belediyesi’nin yer temini ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen

AKYAZI SOSYAL GELİŞİM MERKEZİ FAALİYETE GEÇİYOR

Akyazı Belediyesi’nin yer temini ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde 2016-2017 Eğitim öğretim dönemi faaliyetleri 10 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi binasında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi almak üzere S.G.M binasına giderek açılış öncesinde ziyarette bulundu.

 Başkan Akcan Merkez Sorumluları Mahmut Harputoğlu, Hatice Kübra Yazaroğlu ve Kurs öğretmenleri  karşıladı.

 Başkan Akcan kursların bulunduğu sınıfları, Dikiş Nakış, Müzik, Bilgisayar, Konferans salonu  ve diğer tüm alanları gezerek incelemelerde bulundu ve Sosyal Gelişim Merkezi Meslek Edindirme Kursları Müdürü Mahmut Harputoğlundan bilgi aldı.

 Başkan Hasan Akcan ziyareti esnasında “ Akyazı’mız çok güzel bir mekana ve bir hizmet alanına kavuşmuş oldu. İnşallah kuslarda 10 Ekimde başlayacak. Burada kurs gören Akyazılılar bir çok hobi, eğitim ve mesleki eğitimi bu güzel ve teknolojik sınıflarda alabilecekler. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın; Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Akyazı’mıza hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ