Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-10-2016 01:27   Güncelleme : 01-10-2016 01:27

KARDEŞLER ET DÜNYASI AÇILDI

Akyazı’ya bağlı Taşburun Mahallesinde ikamet etmekte olan İlyas, Erbay, Coşkun ve Armağan

KARDEŞLER ET DÜNYASI AÇILDI

Akyazı’ya bağlı Taşburun Mahallesinde ikamet etmekte olan İlyas, Erbay, Coşkun ve Armağan Furuncu kardeşler ortak olarak ilkini Taşburun Mahallesinde açtıkları ve kardeşler et dünyası adını verdikleri  ikinci işyerini de Akyazı İlçe merkezinde düzenledikleri bir törenle açtılar.

Akyazı Yunus Emre Mahallesi Ada Caddesi No: 228 de (Akyazı Belediyesi karşısında) açılan yeni işyerinin açılışı yapılan duanın ardından Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar tarafından yapıldı.

Kurdeleyi kesen Bayraktar, açtığımız bu yeni işyeri hem Furuncu ailesine hem de Akyazı’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ortak kardeşlerin babaları Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyesi Rıfat Furuncu’da açılışlarına katılan herkese teşekkür etti ve yeni açtığımız bu işyerinde Akyazılı hemşehrilerimiz aradıkları her şeyi bulabileceklerdir diyerek alış veriş için Akyazılılara işyerlerine davet etti.

 

Düzenlenen açılış törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, MHP İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, belediye meclis üyeleri,  siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile esnaf ve vatandaş katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ