Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-09-2016 23:03   Güncelleme : 20-09-2016 23:03

SATSO TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU SEZONU AÇTI

Kısa adı SATSO olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren

SATSO TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU SEZONU AÇTI

Kısa adı SATSO olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve geçmişte verdiği konserlerle ses getiren Türk Sanat Müziği Topluluğu yaz tatili sonrası yeni öğretim yılının başlaması ile çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Sakarya Üniversitesi Konservatuvarı öğretim Görevlisi Hamdi İtil yönetiminde faaliyetlerini sürdürmekte olan toplulukta bir çoğu emekli marangoz, ev hanımı eczacı, asker, dozer operatörü, muhasebeci ve öğrenci olmak üzere hemen her kesimden müzik sever yer alıyor.

SATSO salonunda çalışmalarını sürdüren ve yaklaşık 50 kişiden oluşan topluluk her yıl olduğu gibi bu yıl ki çalışmalarınıda 2 bölüm halinden oluşacak ve biri kış döneminde diğeri yaz döneminde olmak üzere iki konserle halkın huzuruna çıkacak.

Şef Hamdi itil müziğe gönül vermiş mükemmel bir topluluğu topluluğu yönetiyor olmaktan  memnuniyet duyduğunu belirterek sesine güvenen Sanat Müziğine gönül veren yeni arkadaşlara da kapılarının açık olduğunu söyledi.

SATSO Türk Sanat Müziği topluluğu çalışmalarını her hafta Pazartesi günleri saat 19.00-21.00 saatleri arasında sürdürüyor.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ