Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 02-09-2016 15:14   Güncelleme : 02-09-2016 15:14

KAYINVALİDE HATİCE YILDIRIM DA TUTUKLANDI

FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün kayınvalidesi

KAYINVALİDE HATİCE YILDIRIM DA TUTUKLANDI

FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün kayınvalidesi 64 yaşındaki Hatice Yıldırım, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Akıncı Hava Üssü'nde yakalanan Adil Öksüz serbest bırakılmasının ardından Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan kayınpederi Cevat Yıldırım'ın yanına geldikten sonra ortadan kayboldu. Adil Öksüz'ü arama çalışmaları devam ederken, soruşturma kapsamında 11 Ağustos tarihinde Cevat Yıldırım ile eşi Hatice Yıldırım gözaltına alındı. Cevat Yıldırım adli kontrol şartı ile serbest kalırken, eşi ise serbest bırakılmışlardı. Cevat Yıldırım savcılığın itirazı üzerine 13 Ağustos tarihinde tutuklandı.

 Devam eden soruşturma kapsamında Hatice Yıldırım önceki gün gözaltına alındı. Hatice Yıldırım, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Hatice Yıldırım savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Hatice Yıldırım, Adil Öksüz ile evli olan kızının nerede olduğunun sorulması üzerine, "Kızım Aynur ve 3 çocuğu Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan oğlum Abdülbaki'nin yanında. Gerçekler ortaya çıkınca damadıma olan sempatim ortadan kalktı" dediği öğrenildi..

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ