Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 30-08-2016 16:00   Güncelleme : 30-08-2016 16:00

BULUNAN SIĞINAK HEYECAN UYANDIRDI

Akyazı’nın dağında taşında ve her tarafında aranmakta olan FETÖ örgütünün temel isimlerinden biri olan,

BULUNAN SIĞINAK HEYECAN UYANDIRDI

Akyazı’nın dağında taşında ve her tarafında aranmakta olan FETÖ örgütünün temel isimlerinden biri olan, önce gözaltına alınan daha sonra serbest bırakılan, serbest bırakıldıktan sonra tutuklama kararı çıkan ancak bulunamayan ve serbest kaldıktan sonra Akyazı’ya geldiği belirlenen Adil Öksüz’le ilgili yapılan bir ihbarı değerlendiren Akyazı Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ihbarın yapıldığı Akyazı’nın Çıldırlar mahallesinde oda şeklinde kazılmış bir sığınakta arama yaptı.

İHBARI BALIÇILAR YAPMIŞ

Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığına ihbarı Çıldırlar Mahallesinden geçmekte olan Kanlıçay deresinde balık tutmaya gidenler yaptı. Balıkçılar dere kenarında arazide 9 metre genişliğinde ve 1,5 metre yüksekliğinde oda şeklinde bir sığınak oda fark ettiler ve durumu hiç zaman geçirmeden mahalle muhtarı Halil Karataş’a bildirdiler.

Muhtar Karataş’ın haber vermesi üzerine sığınağın bulunduğu mahalle gelen Jandarma burada geniş çaplı bir arama yaptı. Çökmemesi için tavan kısmının ağaçlarla desteklendiği görülen sığınakta yapılan aramada poşet, kazma, kürek, su şişesi ve eşofman bulundu. Bulunan eşyaların kime ait olduğu hususunda bir açıklama yapılmadı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ