Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 26-08-2016 17:28   Güncelleme : 26-08-2016 17:28

BELEDİYEDEN HER MAHALLEYE OYUN PARKI

Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde her mahalleye

BELEDİYEDEN HER MAHALLEYE OYUN PARKI

Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde her mahalleye yeni sosyal alanlar ve çocuk parkları yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Her mahalleye örnek çocuk parkları ve sosyal alanlar ilkesi ile yola çıkan Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeni parklar yapmaya ve çocuk oyun grupları olmayan yerlere oyun grubu kurmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Akyazı Uzunçınar Mahallesinde bugün yapımına başlanılan çocuk parkına; kaydıraklar, dönergeç, spor aletleri ve oturma bankları kuracak.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan " Çocuklarımız için de teknik çalışmalarımızı unutmuyor onları da her çalışmalarımızda düşünüyoruz.  Çocuklarımız evlerinden uzaklarda bulunan parklara gitmelerine gerek kalmasın diye her mahallede, her okulda park ve oyun grubu olsun çocuklarımız hoşça vakit geçirsin,  gülsün,  spor yapsın, spora alışsın istedik. Akyazı Belediyesi olarak sağlıklı yaşama, spora ve sporcuya her zaman önem gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz" dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ