Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 12-07-2016 00:27   Güncelleme : 12-07-2016 00:27

AKYAZI LİSESİ 76 MEZUNLARIN 7. BULUŞMASI

Aralarında MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Dr. Yaşar Yılmaz’ın da bulunduğu Akyazı Lisesinden 1976 yılında mezun olan

AKYAZI LİSESİ 76 MEZUNLARIN 7. BULUŞMASI

Aralarında MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Dr. Yaşar Yılmaz’ın da bulunduğu  Akyazı Lisesinden 1976 yılında mezun olan ve aynı sıraları paylaşan bugünün büyükleri o günlerin öğrencileri her yıl geleneksel olarak düzenledikleri buluşmalarının 7.sini dün Batakköy mahallesindeki semazen tesislerinde gerçekleştirdiler.

 Sabah 10.00 dan itibaren tesislere gelen 76 mezunu liseliler ilk önce hep birlikte  sabah kahvaltısı yaptılar. Kahvaltıda geçen bir yıl içinde yaşananları yadettiler. Okulun o zamanki öğretmenlerinden bazıları ile telefon aracılığı ile duygusal görüşmeler yapıldı. Anılar tazelendi.

 Sayıları 90 olan 76 mezunlarının yaklaşık elli tanesi bu yılki buluşmaya katıldı. İşleri dolayısı ile buluşmaya katılamayanlar da mesajları ile toplantıya katkı verdiler. Buluşmaya bu yıl ilk defa katılan arkadaşların karşılaşmaları bir başka oldu.

 Geleneksel buluşmanın mimarı Maarif Müfettişi İdris Düzcan buluşmada yaptığı konuşmada işleri dolayısı ile davete katılamayan öğretmenlerinin ve arkadaşlarının selam ve mesajlarını iletti. Katılan herkese teşekkür etti. Gelecek yılki buluşmanın 2 Temmuz 2016 tarihinde tekrar Semazende olacağı fikrinde birleşildi.

 Akşam saatlerine kadar süren liselilerin buluşmasına Akbalık güreşleri dolayısıla Belediye Başkanı Hasan Akcan katılamazken, kısa süre de olsa Milletvekili Zihni Açba da katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ