Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 26-06-2016 10:05   Güncelleme : 26-06-2016 10:05

AVDULLAR ŞEHİTLERİNİ UNUTAMIYOR

Mudurnu İlçesinin Dokurcun Mahallesine komşu Avdullar köyü 8 Eylül 2009 tarihinde Siirt ili Eruh ilçesi Yassıdağ

AVDULLAR ŞEHİTLERİNİ UNUTAMIYOR

Mudurnu İlçesinin Dokurcun Mahallesine komşu Avdullar 8 Eylül 2009 tarihinde Siirt ili Eruh ilçesi Yassıdağ mevkiinde şehit olan Emrah Temel ile 7 Kasım 1993 tarihinde Van ili Çatak İlçesinde terörle mücadele sırasında şehit olan Necdet Fidan’ı mezarları başında Kuran-ı Kerim ve mevlüt okutarak andı.

Bolu, Sakarya, Mudurnu, Taşkesti, Akyazı ve Dokurcun’dan oldukça kalabalık bir katılımın olduğu anma törenine Bolu şehit ve Gaziler Derneği ile Sakarya Kuvayi Milliye Dreneği başkan ve üyeleri de özel kıyafetleri ile katıldı. Davetliler ilk önce her iki şehidi mezarı başında ziyaret ederek dualarını yaparak törenin yapılacağı alanda yerlerini aldılar.

Şehit Emrah Temel’in Babası Ahmet Temel’in evladı için her yıl düzenlediği geleneksel okuma töreninde bu yıl katılımcılara bir de iftar yemeği verildi.

Avdullar Köyü Muhtarı Hasan Yavuz da şehitler için düzenlenen anma töreninde her türlü önlemi alarak mükemmel bir ev sahipliği örneği verdi.

Okunan Kuran-ı Kerim ilahiler ve mevlütün ardından yapılan dualar şehitlerimizin ruhuna bağışlandı.

ŞEHİT BİNBAŞI İÇİN DE BELDİBİNDE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Geçtiğimiz aylarda Nusaybin’de şehit olan Binbaşı  Ahmet Karaman için  Beldibi Mahallesindeki baba ocağında bir iftar yemeği verildi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ