Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 22-06-2016 11:08   Güncelleme : 22-06-2016 11:08

BATAKKÖYDE YANGIN BARAKA EV TAMAMEN KÜL OLDU

Bu sabaha karşı Batakköy Mahallesinde Kazım K.’ye ait baraka Evde Yangın çıktı.

BATAKKÖYDE YANGIN BARAKA EV TAMAMEN KÜL OLDU

Bu sabaha karşı Batakköy Mahallesinde Kazım K.’ye ait baraka Evde Yangın çıktı

Akyazı’ya Bağlı Batakköy Mahallesinde Kazım K.’ye ait baraka Ev’de sabah saat 04.30 civarında Yangın çıktı. İçeride Çocuk var iddiaları üzerine İtfaiyeciler dakikalarca Yanmış ceset aradılar. Ancak içeride olduğu iddia edilen genç olay yerine gelince herkes derin bir oh çekti.

Edinilen bilgilere göre Akyazı’ya bağlı Batakköy Mahallesinde sabah saat 04.30 civarında Fırın işçisi olan Oğlu Tarık K. ile birlikte yaşayan Kazım K.’ye ait baraka Evde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple Yangın çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri İtfaiye ve Polis’i aradılar.

Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir belediyesi Akyazı İtfaiye gurubu çıkan Yangına müdahale etti. Bu arada içeride bir gencin yattığı iddiaları üzerine İtfaiye erleri Yanan Barakayı didik didik aradılar. Aramalar devem ederken evde olduğu söylenen Tarık K. adlı Genç olay yerine geldi Polis’e üzerime geldiler bende evi ben yaktım gittim deyince Gözetim altına alındı. Yanan Baraka evden Çok sayıda Mutfak ve Piknik tüpü çıktı. Olası bir yaralanma nedeniyle Yangın mahallinde bir Ambulans ’ta bekletildi.

Gencin Gözetim altına alınmasından sonra Yanan Baraka evin yakınlarında oturan evinin Camları kırıldığı iddiasıyla akrabaları ile Kazım K.’in arasında tartışma çıktı her iki tarafta birbirlerini evi yakmakla suçladılar. Polis tarafları ifadelerine başvurmak üzere Polis merkezine getirdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ