Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 21-06-2016 10:19   Güncelleme : 21-06-2016 10:19

AKYAZI BELEDİYESİ JUDO KULÜBÜNE 5 MADALYA

Sportif anlamda başarılarına başarı katan sürekli olarak kendini geliştiren ve katıldığı müsabakalarla aldığı ödüllerle

AKYAZI BELEDİYESİ JUDO KULÜBÜNE 5 MADALYA

Sportif anlamda başarılarına başarı katan sürekli olarak kendini geliştiren ve katıldığı müsabakalarla aldığı ödüllerle Akyazı’nın ve milli anlamda da Türkiye’yi temsil ederek göğsümüzü kabartan Akyazı Belediyesi Judo Kulubü Edirne’de yapılan Uluslararası judo turnuvasında 5 madalya ile büyük başarı elde ederek Akyazı’ya döndü.

 Turnuvaya 7 kişi ile katılan Akyazı Belediyesi Judo Kulübünde 32 kg.’da Zeynep Serra Üstün ve 52 kg’da Esra Badem 1’nci olurlarken 36 kg’da Irmak Kahveci 2’nci oldu. Turnuva’da 3’lük ödüllerini ise 42 kg’da Recep Öztürk ve 28 kg’da turnuvaya katılan Alper Doğan aldı.

 Turnuvada neredeyse 7’de 7 yapmak başarısı elde edecekken kıl payı müsabakalarından ikisini kaybeden Akyazı Belediyesi Judo Kulübü 7’de 5 başarı elde etti. Akyazı Belediyesi Judo kulübü diğer sporcularından 50 kg Emirhan Hayırlı ve 30 kg da ise Emirhan Doğan da oldukça  güzel müsabakalar çıkartmalarına rağmen madalyayı kıl payı kaçırdılar.

 2.dan Siyah Kemer 2 Kademe milli Judo sporcusu, ve Akyazı Belediyesi Judo kulübü antrenörü ve Resmi hakem olan Pınar Batman müsabaka sonrasında öğrencilerinin başarıları ile ilgili sevinç dolu ifadelerde bulundu Batman “ Bu çocuklar Akyazı Belediyesinin sahiplendiği ve Akyazı Belediyesi Judo kulübünde eğitim alan haftanın 5 günü yılmadan yorulmadan bıkmadan usanmadan Spor’a gönül vermiş çocuklar. Bu çocukların bugün ki başarılarında Antrenör olarak belki benim katkım var ama en az benim kadar bu çocukları sahiplenerek onlar için böyle bir spor ortamı oluşturan Spor’a destek veren ve bizlere hiçbir zaman desteklerini esirmemeyen değerli belediye başkanımız sayın Hasan Akcan’a da çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yeni başarılar ile Akyazı’mızı gururlandırmaya devam edeceğiz” dedi

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Edirne’de yapılan Uluslar arası Judo Turnuvasında Türkiye’yi ve İlçemizi temsil ederek göğsümüzü kabartan, aldıkları 5 madalya ile bizleri gururlandıran Belediyemizin Judo kulübüne bağlı sporcularımızı ve antrenörlerini yürekten kutluyorum. Turnuva’ya 7 kişi katıldık fakat 5 madalya aldık ama kaçırdıklarımızda kıl yapı oldu ben 7’de 7 yapmış gibi seviniyor ve Turnuvaya katılan ter döken tüm sporcularımızla gurur duyuyorum. Diğer ülkelerin sporcuları ile müsabaka yaparken milli ruhumuzu kabarttılar. 5 madalya ile döndüler. Müsabakalarda göstermiş olduğu performanslarla bizlere çok güzel duygular yaşattılar.” dedi

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ