Eğitim
Giriş Tarihi : 10-06-2016 09:31   Güncelleme : 10-06-2016 09:31

BELEDİYE BİLGİ KÜLTÜR EVİ YAZ KURSLARI KAYITLARI BAŞLIYOR

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek merkezi eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Yaz aylarında da durmayan Bilgi ve Kültür evi

BELEDİYE BİLGİ KÜLTÜR EVİ YAZ KURSLARI KAYITLARI BAŞLIYOR

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek merkezi eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Yaz aylarında da durmayan Bilgi ve Kültür evi 2016 - 2017 yılı için 5-6-7-8 sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal bilimler ve Drama ( Tiyatro eğitimleri alanlarında ders kayıtlarını almaya başladı.

 Her yıl bünyesindeki uzman eğitimci kadrosu ile bugüne kadar yetiştirdiği yüzlerce öğrenciyi başarıdan başarıya ulaştırarak Anadolu liselerine, Anadolu İmam hatip liselerine, Teknik liselere ve diğer önemli liselere yerleşmelerinde yüzde 99 oranında yerleşme başarısı ve yine yüzde 99 oranında TEOK başarısı elde eden Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere destek merkezi,  eğitimde derslere destek geleneğine bu yıl da aynı tempo ile devam edip yeni başarılara imza atmak adına 2016 - 2017 eğitim sezonu 5-6-7-8 sınıflar için Türkçe, Matematik, , Fen Bilimleri, Sosyal bilimler ve Drama ( Tiyatro ) eğitimleri alanlarında ders kayıtlarını almaya başladı.

2016 - 2017 eğitim sezonu Yaz kursları kayıtlarına beklenenden fazla başvuru gelmesi halinde ise eşitlik ve adaletli bir yerleştirme yapmak adına sınav yapmayı planlayan  bilgi ve kültür evi sınav sonrasında dereceye giren öğrencileri Hafta içi ve Hafta sonu olmak üzere her gün verilecek derslere ücretsiz katılacak öğrencileri belirlenecek.

Kayıtlar için son başvuru tarihinin 03 Temmuz 2016 Pazar günü akşam 17.00’da mesai bitimine kadar olduğunu belirten Bilgi ve Kültür Evi yetkilileri bu tarihe kadar başvurmak isteyen öğrencilerin Ömercikler mah. Çarşı içi 8006 sk. No:5 deki Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi'ne şahsen müracaat etmesi gerekiyor.

Öğrencilerin Kayıt ve Başvuru için gelirken yanınızda getirmesi gerekenler ise şöyle;

1-Öğrenci Kayıt için mutlaka velisi ile Müraacat etmelidir.

2. Öğrenci Kayıt için gelirken yanında 1 adet Kimlik Fotokopisi getirmelidir.

3-Öğrenci Kayıt için gelirken yanında 1 adet Vesikalık Fotoğraf getirmelidir.

Diğer sorular için Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Telefon iletişim Hattı : 0 264 418 14 24

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ