Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 07-06-2016 16:31   Güncelleme : 07-06-2016 16:31

112 PARK HİZMETE GİRDİ

Akyazı Belediyesi tarafından 112 Acil hizmet binası yanında yapımı gerçekleştirilen 112 Park 03 Haziran Cuma

112 PARK HİZMETE GİRDİ

Akyazı Belediyesi tarafından 112 Acil hizmet binası yanında yapımı gerçekleştirilen 112  Park 03 Haziran Cuma Günü Akşam 17.00’de yapılan törenle resmen hizmete açıldı.

 Açılışa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mustafa Tonyalı, Mustafa Kemal Aksakal, Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, , Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Akyazılıların ve ilçeyi ziyaret eden misafirlerin  sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri dinlenme, eğlenme, öğrenme ve benzeri etkinliklerden faydalanabilecekleri mekanlar oluşturmak adına projelerini ve çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi bu kapsamda Akyazı 112 Acil hizmet binası yanında bulunan parkta restorasyon ve yenileme çalışmaları, hizmet binası yapımı ile Akyazı’ya yeni ve nezih bir mekan kazandırdı.

 Akyazı’ya kazandırılan 112  Park yapılan dualar ve açılış törenini ile resmen hizmete açıldı. Fatih Mahallesinde bulunan 112 park Akyazı’da halkın kullanımı için nezih ve  hazır hale getirilen yeni bir mekan olarak hizmet vermeye başladı.

Burada bulunan ve neredeyse hiç kullanılmayan ve atıl durumda olan parktaki çalışmalarını hızla yürüten Akyazı Belediyesi yapılan işçilik, Peyzaj düzenleme çalışmaları ile eski parkı bambaşka bir görünüme kavuşturarak içerisinde yaptığı Prefabrik bina ve Kafeteryası, oturma alanları, çocuk oyun gurupları ile Akyazılıların vazgeçemeyeceği nezih bir mekan 112  Park adıyla örnek bir park olarak Akyazılılara  ve ilçemizdeki tüm vatandaşlarımıza ailecek sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri harika bir mekan oldu.

Açılış programında yağan dolu günün en önemli olaylarından biri olurken oldukça büyük ebatlarda yağan dolu da açılış töreninin kısa sürmesine neden oldu.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ