Eğitim
Giriş Tarihi : 02-06-2016 00:34   Güncelleme : 02-06-2016 00:34

CUMHURİYET ANA OKULUNDA MUHTEŞEM VEDA

Sakarya’mızın örnek okullarından biri olan Cumhuriyet Ana Okulu düzenlediği

CUMHURİYET ANA OKULUNDA MUHTEŞEM VEDA

Sakarya’mızın örnek okullarından biri olan Cumhuriyet Ana Okulu düzenlediği muhteşem bir gece ile 2015-2016 öğretim yılına veda etti.

Düzcanlar Kır Bahçesinde düzenlenen geceye katılan tüm veliler ve davetliler  ilk olarak hep birlikte akşam yemeği  yediler.

Daha sonra programa geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ilk bölümünde okul Müdürü Fetih Çabukoğlu, Aile Birliği Başkanı Dr. Gülşah Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir birer konuşma yaparak eğitim öğretim çalışmaları sırasında okula verdikleri destek nedeniyle velilere  ve  öğrencileri  büyük bir öz veri ile yetiştiren öğretmenlere teşekkür ettiler. Mezun olan  ve gelecek yıl İlkokula başlayacak olan öğrencilere de başarı dilekleride bulundular.

Daha sonda programda Büyük ve küçük sınıfların bale gösterilerine yer verildi. Okul Korosundan İngilizce ve türkçe şarkılar ve ardından da Kafkas halk oyunları ekibinin gösterileri izleyenleri büyüledi.

Gecenin son bölümünde Üzüm Salkımları sınıfı öğretmeni  Zuhal Özer, Elma Şekerleri Sınıfı öğretmeni Kübra Çelebi, Çilekler Sınıfı öğretmeni Emel Çıkıkçı ve Nar Taneleri Sınıfı öğretmeni  Semanur Bozkurt öğrencilerine ve velilerine hitaben birer veda konuşması  yaparak diplomalarını dağıttılar.

Çektirilen toplu fotoğrafların ardından havayi fişekler eşliğinde kepler havaya fırlatıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ