Eğitim
Giriş Tarihi : 29-05-2016 09:52   Güncelleme : 29-05-2016 09:52

HALK EĞİTİM KUZULUK SERGİSİ AÇILDI

Akyazı Halk Eğitim Merkezi (HEM)Müdürlüğü tarafından Kuzuluk Mahallesinde açılan

HALK EĞİTİM KUZULUK SERGİSİ AÇILDI

Akyazı Halk Eğitim Merkezi (HEM)Müdürlüğü tarafından Kuzuluk Mahallesinde açılan kursun sergisi düzenlenen bir törenle gösterime açıldı.

Akyazı HEM Müdürü Dursun Ali Yaman, Müdür yardımcıları Muammer Düzcan ve Mustafa Harbi tarafından açılan sergide öğretmenleri Kevser İltaş’ın yönetiminde kursa katılan 20 kursiyerin yıl içinde el emeği vererek, göz nuru dökerek hazırladıkları eserler gösterime sunuldu.

Akyazı HEM Müdürü Dursun Ali Yaman Müdürlük olarak 2015-2016 kurs döneminde açtıkları kursların sergilerini birer birer açmaya başladıklarını ve bugün açılışını gerçekleştirdikleri Kuzuluk kursunun da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Açılışını yaptıkları sergide sergilenen eserlerin güzelliğine ve inceliğine de değinen HEM Müdürü Yaman, kursiyerlerimizin emek vererek yaptıkları böylesine güzel eserleri gördüğümüzde idareci olarak bizde mutlu oluyoruz ve kursiyerlerimize katı sağladığımıza seviniyoruz dedi ve bu tür kursların bundan sonraki yıllarda da açılacağını söyledi ve kurs öğretmeni Kevser İltaş ile kursa katılan kursiyerleri tebrik etti.

Kuzuluk Mahallesinde gerçekleşen sergi açılış töreni verilen ikramlarla son buldu. Sergi açılış törenine Kuzuluklu bayanlarda büyük ilgi gösterdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ