Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 26-05-2016 22:42   Güncelleme : 26-05-2016 22:42

MADANOĞLU O.O TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Madanoğlu Ortaokulu Tubitak 4006 bilim fuarınçtı.33 öğrencinin hazırladığı bilimsel çalışmanın sergilendiği fuar büyük ilgi gördü.

MADANOĞLU O.O TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Madanoğlu Ortaokulu Tubitak 4006 bilim fuarınçtı.33 öğrencinin hazırladığı bilimsel çalışmanın sergilendiği fuar büyük ilgi gördü.

Fuarı yerinde incelemek üzere Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’da ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Madanoğlu Ortaokuluna ziyarette bulundu. İncelediği tüm proje, bilimsel çalışma ve fikirler hakkında öğrencilere sorular soran Başkan Akcan incelediği projelerde öğrencilerin göstermiş olduğu başarıları ve dahice fikirler tek tek tebrik ederek tüm öğrencilere gelecek çalışmalarında da başarılar diledi.

Madanoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Çakmak “ Okulumuzda düzenlediğimiz fuarın amacının, öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrenciler, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşamaları için Tübitak 4006 Bilim Fuarını düzenleyerek böyle bir etkinlik yaptık. Öğrencilerimizde gerçekten güzel projeler ve fikirler geliştirdiler. Bu Fuarda 33 proje yer sergilenmiş ve öğrencilerimizin yıl içinde yaptığı etkinliklerde velilerimiz ve diğer öğrencilerimizle paylaşılmıştır. Öğrenciler projelerini uygulamalı olarak fuara gelen tüm ziyaretçilere anlatmışlardır. Bende bu Fuarda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bilim fuarı 2 gün açık kalacak. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ