Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 26-05-2016 22:36   Güncelleme : 26-05-2016 22:36

BİLEK GÜREŞİ TAMAMLANDI

Spor, Sanat Sosyal Bilim ve Kültür şenlikleri kapsamında Akyazı Belediyesi Konferans salonunda

BİLEK GÜREŞİ TAMAMLANDI

Spor, Sanat Sosyal Bilim ve Kültür şenlikleri kapsamında Akyazı Belediyesi Konferans salonunda ikincisi düzenlenen Bilek güreşi turnuvası yapıldı.

 Akyazı Belediyesi tarafından Spor, Sanat Sosyal Bilim ve Kültür şenlikleri kapsamında 2.ci kez Bilek Güreşi turnuvası düzenlendi. Bilek güreşi turnuvası Akyazı genelindeki  tüm liseler arasında yapıldı.

Bilek güreşine gönül veren 80 öğrencinin katıldığı turnuvayı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ da yakından takip etti.

Başkan Akcan yarışmaya katılan tüm sporculara öğütlerde de bulundu.

Başkan Akcan “Spor yapın ki vucüdunuz her zaman zinde kalsın, hep sıhahtli olun spor sizleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Bizim ilçemiz spor’a gönül vermiş ve nice spor başarıları elde etmiş bir ilçe sizlerde geleceğin başarılı sporcuları olacaksınız” dedi.

 Toplamda 75 öğrencinin 50,55, 60, 65,70,75 80 ve 80 kilo üzeri olarak 8 kategoride katıldığı bilek güreşi turnuvası 1 gün sürdü.

 Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Lisesinde Beden eğitim öğretmeni ve Bilek güreşinde Dünya 3.lüğü bulunan Hüseyin Önder  Teknik Değerlendirme ve Juri komitesinde ise Dokurcun Ç.P.L’de Beden eğitimi öğretmeni ve Üniversiteler arası Türkiye 3.’sü Ayşe Avşaroğlu ve Akşemseddin İmamhatip Ortaokulu Müdürü ve Bilek güreşi hakemi Serkan Yaşar Bilek Güreşi turnuvasında hakemlik yaptılar.

 Bilek Güreşi turnuvasında dereceye giren Sporcular yarın Akyazı Belediyesi İnternet sitesi www. akyazi.bel.tr adresinden yayınlanacak. Ödül töreni ise diğer turnuvalar ile birlikte toplu olarak 2 Haziran’da yapılacak.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ