Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2016 16:31   Güncelleme : 24-05-2016 16:31

OBEZİTE GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK İLGİ

Akyazı ilçe sağlık müdürlüğü çağımızın tehlikeli hastalığı obeziteye karşı vatandaşların ilgisini

OBEZİTE GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK İLGİ

Akyazı ilçe sağlık müdürlüğü çağımızın tehlikeli hastalığı obeziteye karşı vatandaşların ilgisini çekmek ve farkındalık yaratmak amacı ile bir yürüyüş düzenledi.

 Akyazı Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik İlçe Sağlık Müdürlüğü önünden başlayan ve Kenan Sofoğlu parkında sona eren yürüyüşe İlçe Sağlık Müdürü Dr Gülşah Yılmaz ve personeli, Belediye Başkanı Hasan Akcan ve belediye personeli, S.A.B.A.H. Derneği üyeleri Merkezi Hendek’te bulunan TRAC (Türkiye Rasyo amatörleri, Amatör Telsizciler Derneği üyeleri , öğrenciler ve bazı vatandaşlar katıldı.

 Yürüyüş öncesi bir açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz 22 Mayıs Avrupa Obezite günü bu nedenle konuya dikkati çekmek ve obezite ile mücadele etmek amacı ile belediyemizle birlikte bir etkinlik düzenledik. Çağrımıza uyarak Yürüyüşümüze katılan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim dedi.

 Yürüyüş Hastane mahallesinden başladı ve 24 Mayıs 2016 Salı günü saat 12.00 de Akyazı ilçe sağlık müdürlüğü önünden başlayacak, Kenan Sofuoğlu Parkında son bulacaktır.

Parkta çeşitli etkinlikler ve ikramlar olacaktır.

İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz tüçarşı içindeki Kenan Sofuoğlu parkında sona erdi.

 Kenan Sofuoğlu Parkında yapılan törende ise Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından ilçemizde terör şehidi olan asker ve polis ailelerine birer şükran plaketi verildi. Ve Yürüyüşe katılanlara ikramda bulunuldu.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ