Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 22-05-2016 00:13   Güncelleme : 22-05-2016 00:13

AKYAZI BASINDAN BAŞHEKİMİ ZİYARET

Akyazı’da görev yapmakta olan Yenigün gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz,

AKYAZI BASINDAN BAŞHEKİMİ ZİYARET

Akyazı’da görev yapmakta olan Yenigün gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Bizim Sakarya temsilcisi Alaattin Onur ve Ada Postası temsilcisi Remzi Armağan Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette başhekim Dr. Tepeçınar’la çalışmaları ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunan gazeteciler, Akyazı Devlet Hastanesinin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, nasıl ki olumsuzlukları eleştiriyor ve haber yapıyorsak, başarılı hizmetleri de haber yapmak ve o hizmetleri yapanları da takdir etmek asli görevlerimiz arasındadır dediler.

Başhekim Dr. Yavuz Tepeçınar’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Akyazı basının güçlü olduğuna dikkat çekerek her zaman bizim yanımızda olan değerli basın mensuplarına şahsım ve hastanem adına teşekkür ediyorum. Onların yol göstericici haberleri bize güç veriyor dedi.

Akyazı’da görev yapan gazetecilerin başhekim Dr. Yavuz Tepeçınar’a yaptıkları ziyarette Hastanenin başarılı doktorlarından ve bu yıl içinde Sağlık Bakanından da teşekkür belgesi alan Genel Cerrah Dr. Burhan Gencer ile Akyazı Belediyesinin MHP’li Meclis üyesi Abdullah Hikmet Kurt’a başhekimi ziyarete gelmişlerdi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ