Eğitim
Giriş Tarihi : 13-05-2016 19:27   Güncelleme : 13-05-2016 19:27

BİLGİ YARIŞMASINDA KONURALP ANADOLU İL BİRİNCİSİ

Birçok alanda başarılarıyla adından söz ettiren Konuralp Anadolu Lisesi, Sakarya geneli Anadolu

BİLGİ YARIŞMASINDA KONURALP ANADOLU İL BİRİNCİSİ

Birçok alanda başarılarıyla adından söz ettiren Konuralp Anadolu Lisesi, Sakarya geneli Anadolu Liseleri Bilgi ve Kültür Yarışmasında Sakarya Birincisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimde Motivasyon Projesi kapsamında Sakarya ilindeki Anadolu Liseleri Arasın da yapılan Bilgi ve Kültür yarışması finalleri Serdivan AVM' de yapıldı.

İl genelinde eğitim veren 36 Anadolu Lisesi arasından finallere katılma hakkı kazanan toplam on okulun katıldığı yarışmada, 25 soru sonunda 220 puan alan Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi, Hendek Anadolu Lisesi ve Sapanca Anadolu Lisesi yedek sorular ile yarışmaya devam etme hakkı kazandı.Yedek sorular sonucunda; Hüsnü AKMAN, Özlem KURT, Hilal HIRCA ve Hilal ÖZMERT' ten oluşan Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi birinci olurken Sapanca Anadolu Lisesi ikinci, Hendek Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Okul müdürü Hasan CAN " Bu yıl spor, edebiyat ve matematik alanlarında  elde ettiğimiz başarılara bir yenisi daha eklendi. Yarışmada birinci olan öğrencilerimizi kutluyorum, Birlikte görev yapmaktan gurur duyduğum bu başarının mimarı öğretmen arkadaşlarıma, yarışmalar sırasında öğrencilerimize gerekli motivasyonu ve desteği veren kimya öğretmenimiz Gürsel ARICANOL'a ve rehber öğretmenimiz Erkan COŞKUN'a, Final yarışmasında bizi yanlız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Recep Özdemir' e teşekkür ediyorum" dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ