Eğitim
Giriş Tarihi : 10-05-2016 22:15   Güncelleme : 10-05-2016 22:15

HAFIZLIK YARIŞMASINDA İSMAİL YAŞAR İL BİRİNCİSİ

Din Görevlileri ve Camiler haftası nedeniyle İl Müftülüğü tarafından

HAFIZLIK YARIŞMASINDA İSMAİL YAŞAR İL BİRİNCİSİ

Din Görevlileri ve Camiler haftası nedeniyle İl Müftülüğü tarafından din görevlileri arasında düzenlenen hafızlık yarışması Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camiinde yapıldı.

İl Müftü yardımcısı Mehmet Korkmazın başkanlık yaptığı imtihan komisyonunda Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur, Hendek Müftüsü Abdurahman Şahin, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Musa Öziş, Adapazarı İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni Ali Kayalı ve Eğitim Uzmanı Muhittin Aysan görev aldı.

Yarışmaya Sapanca’dan Fatih Durmaz, Kaynarca’dan Mehmet Gündoğdu, Geyve’den Halil İbrahim Demirhan ve Adapazarı İlçesinden de İsmail Yaşar katıldı.

Komisyon tarafından sorulan yerleri ezbere okuyan hafızlar arasında yapılan değerlendirme sonunda Adapazarı İlçesinden yarışmaya katılan Hafız İsmail Yaşar birinci olurken, ikinciliği Geyve’den katılan Hafız Halil İbrahim Demirhan, üçüncülüğü Sapanca’dan katılan Fatih Durmaz ve dördüncülüğü de Kaynarca’dan yarışmaya katılan Hafız Mehmet Gündoğdu aldı.

Yarışma sonunda Sakarya İl birinci olan Hafız İsmail Yaşar’ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan Bölge yarışmasında İlimizi temsil edeceği komisyon başkanı İl Müftü yardımcısı Mehmet Korkmaz tarafından açıklandı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ