Vefat
Giriş Tarihi : 06-05-2016 22:17   Güncelleme : 06-05-2016 22:17

DÜZCAN AİLESİNİN ANNELERİ ZEYNEP DÜZCAN GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Eski İl Genel Meclisi üyesi ve Ak Parti Akyazı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı

DÜZCAN AİLESİNİN ANNELERİ ZEYNEP DÜZCAN GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Eski İl Genel Meclisi üyesi ve Ak Parti Akyazı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Hüseyin Düzcan en zor görevi yerine getirdi. Düzcan Vefat eden Annesi 87 yaşındaki Zeynep Düzcan’ın Cenaze namazını kıldırdı.

Akyazı Yeni Mahalle’de ikamet eden Merhum Mahmut Düzcan’ın eşi, Ahmet,İsrafil, Muhammet ve emekli Kubbeli Camii İmamı eski ilgenel meclis üyesi Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Düzcan’ın Anneleri  Zeynep Düzcan’ın cenazesi Gazi Süleyman paşa camiinde kılınan İkindi ve cenaze namazının ardından Süt Fabrikası yanı Aile mezarlığında toprağa verildi.

Zeynep Düzcan’ın cenazesi oğlu emekli İmam Hüseyin Harputoğlu tarafından helallik almasının ardından cenazesi Akyazı Gazi Süleyman Paşa camiine getirildi. Emekli İmam olan Hüseyin Düzcan hayatının en zor cenaze namazı olan Annesinin cenaze namazını kıldırdı.

Cenazeye, Ak Parti İl başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye başkanı Hasan Akcan, İlçe başkanı Fevzi Bora, Belediye meclis üyeleri, Ak parti İl ve İlçe teşkilatı üyeleri, çevre ilçe belediye başkanları ve çok sayıda yakınları sevenleri katıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ