Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 03-05-2016 19:55   Güncelleme : 03-05-2016 19:55

TZOB GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR KÜÇÜCEKTE ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

Bir cenaze törenine katılmak üzere Akyazı’nın Küçücek Mahallesine gelen Türkiye Ziraat Odaları

TZOB GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR KÜÇÜCEKTE  ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

Bir cenaze törenine katılmak üzere Akyazı’nın Küçücek Mahallesine gelen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Cenaze sonrası bir araya geldiği çiftçi temsilcileri ile mesleki sohbetlerde bulundu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak sürdürmekte oldukları çalışmalar hakkında geniş bilgiler verdi.

 TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Türk çiftçisinin bugün içinde bulunduğu durumla ilgili geniş açıklamalarda bulunurken, özellikle et-süt, mısır ve fındık ürünleri ile ilgili olarak sorulan soruları da cevapladı.

Üretici ile tüketici arasında oluşan fiyat farkının sürekli olarak üretici aleyhine geliştiğini de söyleyen Bayraktar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak çiftçimizin daha fazla kazanç sağlaması v e geçimini daha rahat şartlarda sürdürmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Birçok konuda var olan sorunu çözdük, çözmeye de devam ediyoruz dedi ve Ziraat Odaları Birliği dün olduğu gibi bugün ve yarın da daima çiftçisinin hizmetinde ve onun sorunlarını çözmek için elinden gelen tüm gayreti gösterecektir dedi.

 Çiftçinin yararına olduğunu düşündüğü lisanslı depoculuk hizmetinin mutlak surette Sakarya’da hizmete sokulması gerektiğinin de altını çizen Bayraktar, bu konudaki çalışmalarını Bakanlık düzeyinde sürdürdüklerini de sözleri ekledi.

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın Küçücek Mahallesine yaptığı ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Karapürçek Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Yıldırım, Küçücek belediyesi eski başkanı Yaşar Akgün’de yanında yer aldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ