Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 03-05-2016 16:06   Güncelleme : 03-05-2016 16:06

AYAZI BELEDİYE MECLİSİ MAYIS TOPLANTISI YAPILDI

Akyazı Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak

AYAZI BELEDİYE MECLİSİ MAYIS TOPLANTISI YAPILDI

Akyazı Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını  bugün gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 10 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin okunarak kabul edilemsinden sonra gündem dışı söz alan MHP’li üye Murat Öz salondakilerin mirac kandillerini kutlayarak geçen ay yapılan toplantıda MOBESA’nın Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından tamamlandığını söylediğini ifade ederek emniyete sorduğumuzda sistemin daha kendilerine tesliminin yapılmadığını öğrendiklerini söyledi ve bir problem mi var diye soru sordu. Murat Öz ayrıca Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi verilmesini istedi.

Başkan yardımcısı bu sorulara yazışmaların devam ettiğini ayakın bir gelecekte MOBESE faaliyete geçecek dedi ve kent konseyi çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Güğndemin 1. Maddesinde yer alan 201”5 Maili Yılı kesin hesap ve taşınır kesin hesap  cetvellerinin görüşülerek plan bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2., 3., 4., 5.,maddelerindeki  imar tadilatları ile ilgili hususlar komisyondan geldiği şeilde oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 6., 7., 8. Maddeleri ise görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Gündemin 9. Maddesindeki  mülkiyeti belediyeye ait iki adet taşınmazın satışı ile ilgili maddesi  ise satışı yapılmak üzere   encümene yetki verildi.

Gündemin 10. Maddesinde boş memurlukla ilgili kadro değişikliği trklifi oy birliği ile kabul edildi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ