Vefat
Giriş Tarihi : 27-04-2016 15:45   Güncelleme : 27-04-2016 15:45

SOYKAN'LARIN ANNE ACISI

Kuzuluk eski belediye başkanı, Büyükşehir ve Akyazı Belediye Meclis üyesi

SOYKAN'LARIN ANNE ACISI

Kuzuluk eski belediye başkanı, Büyükşehir ve Akyazı Belediye Meclis üyesi Bilal  annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yapılan ameliyat sonrası 78 yaşında hayatını kaybeden Sevide Soykanın vefatı tüm aile bireylerinin yanı sıra komşuları başta olmak üzere tüm tanıyanlarını üzüntü içinde bıraktı.

Ahmet Soykanın eşi, Bilal, Dursun, Ömer, Halit, Yusuf Soykanın anneleri Sevide Soykanın cenazesi Kuzuluk Orta Mahalledeki evlerinden alındıktan sonra Orta Mahalle Merkez Camiine getirildi ve burada öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Kuzuluk Merkez mezarlığına defnedildi.

78 yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yapılan ameliyat sonrası hayatını kaybeden Sevide Soykan 17 çocuk annesi ve 30’un üzerinde de torun sahibiydi.

Sevide Soykanın cenaze törenine Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, AK Parti Sakarya eski Milletvekili Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Büyşükşehir Belediyesi Başkan yardımcıları, Akyazı Belediye başkan vekili Mehmet Çakmak, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Borsa Başkanı Ali Şener Bayraktar, Akyazı belediyesi eski başkanı Yaşar Yazıcı, STK başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, Büyükşehir belediyesi Meclis üyeleri, daire müdür ve başkanları, Akyazı Belediyesi meclis üyeleri ve personeli, İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur başta olmak üzere Akyazı’da görev yapan dairelerin müdürleri, banka müdürleri, mahalle muhtarları ile hayli kalabalık cemaat katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ