Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 27-04-2016 00:34   Güncelleme : 27-04-2016 00:34

MERAL ŞENER’E AKYAZI'LILARDAN TAM DESTEK

MHP’nin yapılması beklenen olağan üstü kongresinde Genel Başkan adayı olması

MERAL ŞENER’E AKYAZI'LILARDAN TAM DESTEK

MHP’nin yapılması beklenen olağan üstü kongresinde Genel Başkan adayı olması beklenenler arasında olan eski İç İşleri Bakanı Meral Akşener’i mola verdiği Aşağı Kirazca Mahallesinde karşılayanlar arasında Akyazılı MHP’lilerde vardı.

Bilecik İl’inde düzenlenen programa katılmak için İstanbul’dan yola çıkan Genel Başkan adaylarından Meral Akşener mola verdiği Aşağı Kirazca Mahallesinde karşılayanlar arasında MHP Akyazı eski İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Karapürçek eski İlçe Başkanı İsmail Aslan, Belediye’nin MHP’li Meclis üyeleri Ruhi Yılmaz, Harun Köymen, Hikmet Kurt ve bazı partililer de vardı.

Bilecik’e giderken Aşağı Kirazca Mahallesinde yolu kesilerek karşılanan Meral Akşener, kendisine gösterilen yoğun ilgi için tüm karşılamak için gelenlere teşekkür etti ve bu yoğun ilgi el birliği ile hedefe varacağımızın bir göstergesidir dedi.

Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’i karşılayanlar arasında bulunan MHP’li Meclis üyeleri Ruhi Yılmaz, Harun Köymen ve Hikmet Kurt hakkında yasal bir işlem yapılıp yapılmayacağı Akyazı’da en çok konuşulan konu haline geldi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ