Eğitim
Giriş Tarihi : 27-04-2016 00:25   Güncelleme : 27-04-2016 00:25

PAPATYA GÖREVDEN ALINACAK MI?

Mahkeme kararı ile tekrar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine geri

PAPATYA GÖREVDEN ALINACAK MI?

Mahkeme kararı ile tekrar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine geri dönen Mesut Papatya’nın bir kez daha görevden alınıp alınmayacağı Akyazı’da merak konusu olmaya devam ediyor.

Mesut Papatya ile birlikte görevden alınan 8 İlçe Milli Eğitim Müdüründen 4’nün tekrar görevden alınması üzerine şimdi gözler diğer 4 İlçe Milli Eğitim Müdürüne çevrilmiş durumda.

Akyazı’da bir çok kişi Mesut Papatya’nın görevden alınmaması gayret gösterdiği gözlenirken, alınması halinde Müdürlüğe vekaleten bakan Recep Özdemir’in ikinci kez aynı göreve getirilmemesi için yoğun kulis yapılması da dikkat çekiyor.

Mesut Papatya’nın görevden alınması halinde iktidar partisi içinde bazı yetkililerin görevde bulunduğu süre içinde başarılı olamayan ve camiasında çok sayıda arkadaşını kırma noktasına gelen ve iyi bir idarecilik örneği gösteremeyen Recep Özdemir’in yerine yeni bir müdür arayışı içinde olmaları ise bir başka dikkat çeken husus olarak gözlemleniyor.

 Mesut Papatya’nın görevden alınması halinde yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ismi geçenler arasında Eyüp Genç Fen Lisesi Müdürü Mehmet Altıparmak’ın ismi ön plana çıkarken, bu ismin Milli Eğitim Müdürü olarak atanması halinde bu görev i bir müddettir vekaleten yürüten Recep Özdemir’in de Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğüne veya Altıparmak’tan boşalacak olan Eyüp Genç Fen Lisesi Müdürlüğüne kaydırılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ