Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 25-04-2016 20:45   Güncelleme : 25-04-2016 20:45

BAŞKAN AKCAN’IN TİYATRO HEDİYESİNE ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında

BAŞKAN AKCAN’IN TİYATRO HEDİYESİNE ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında çocuklara hediyesi olarak düzenlenen tiyatro oyunun tüm seansları çocuklar tarafından yoğun ilgi, büyük katılım ve beğeni gördü.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Sosyal ve Kültürel bir etkinlik hediyesi olması amacıyla ücretsiz olarak “Poncik ve Arkadaşları İyiliğin Kaynağında Yolculuk” adlı tiyatro oyunu gösterisi yapıldı. 3 Seans olarak gösterilen tiyatro oyununa katılan yüzlerce çocuk salonu tıklım tıklım doldurarak oyuna yoğun ilgi gösterdi.

Akyazı Belediyesi Ana hizmet binasında bulunan konferans salonunda 23 Nisan 2016 Cumartesi günü toplam 3 seans olmak üzere 12.00 – 14.00 ve 16.00 saatlerinde ücretsiz olarak gösterilen çocuklar için hem eğitici hem de öğretici olan Ponçik ve Arkadaşları iyiliğin kaynağına yolculuk adlı tiyatro oyununa yoğun katılım gösteren çocuklar tüm seanslarda salonu tamamen doldurdular. Tiyatro oyununu izleyen çocuklar Akyazı Belediyesinin kendilerine 23 Nisan çocuk bayramında hediyesi olan bu etkinlikte doyasıya eğlendiler. Çocuklar için ayrıca Bilgi ve Kültür evinde öğrenci olan ağabeyleri tarafından da yüz boyama etkinliği düzenlenerek yüzlerine çizdirdikleri çeşitli eğlenceli figürlerle neşeli anlar yaşadılar.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın talimatı ve Kültür sosyal işler Müdürlüğünün koordinasyonunda Akyazı’ya gelen Mili Türk Talebeler Birliği’nin Tiyatro grubu olan Seyr-i Hayal Tiyatro ekibi 23 Nisan’da çocukları doyasıya eğlendirdi.

Oyun çıkışı çocuklar “ Sayın belediye başkanımız Hasan Akcan’a bizleri 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramında unutmadığı ve böyle güzel bir tiyatro oyununu Akyazı’ya getirdiği için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ