Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 24-04-2016 00:57   Güncelleme : 24-04-2016 00:57

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Akyazıda da

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Akyazıda da düzenlenen coşkulu törenlerle kutlandı.

İlk tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya’nın 2 öğrenci ile birlikte anıta çelenk koşması saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

İkinci tören Akyazı Atatürk stadyumunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan tören İlçe Kaymakamı Kamuran Mustafa ballı’nın öğrencilerin bayramlarını kutlaması ile devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü mesut Papatya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin şiirlerini okuması ve ana okulları ve ilkokulların halk oyunalrı ekiplerinin gösterilerine yer verilen kutlamalar Paris Ortaokulu korosunun sunduğu marş ve türkülerle sona erdi.

Programa Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır  Belediye Başkanı Hasan Akcan, Garnizon Komutanı Askerlik Şube Başkanı Mustafa Ünlütürk, Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Hekimoğlu  İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora, CHP İlçe Başkanı Mithat Baştan, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ