Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 15-04-2016 00:14   Güncelleme : 15-04-2016 00:14

MİNİBÜS KUMA SAPLANDI

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı SASKİ tarafından açılan Akyazı Kuzuluk Mahallesi içme

MİNİBÜS KUMA SAPLANDI

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı SASKİ tarafından açılan Akyazı Kuzuluk Mahallesi içme suyu isale hattı ihalesini kazanan firma tarafından başlatılan çalışma nedeniyle Kuzuluk Mahallesinde ki yolların köstebek yuvasına dönmesi hem Kuzuluk Mahalle sakinlerini, hem de Kuzulukta yolcu taşımacılığı yapan minibüs sürücülerini zor durumda bırakıyor.

Firmanın sürdürmekte olduğu çalışmalarda açılan yerlerin tekrar kapatılmasından sonra yaşanan sorunlar özellikle sürücülerin tepkisini çekiyor. Nitekim çalışmaların sürdüğü Kuzuluk İhlas Kaplıca Evleri Enver Ören caddesinde hareket halinde olan Kuzuluk Kooperatifine bağlı yolcu minibüsü toprakla kapatılan ancak konulan malzemenin yumuşak olması ve iyice oturmaması nedeniyle battı.  Minibüs çevredeki esnafın ve vatandaşında yardımı ile battığı yerden çıkarıldı.

Sürücüler ve o cadde üzerinde ticaret yapmaya çalışan esnaf, sıkıntılarımız had safhada, bu durum bizleri her geçen gün olumsuzluklara itiyor. Yollarımız bir anca önce eski haline getirilsin diyerek tepkilerini dile getirdiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ