Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 22-03-2016 00:05   Güncelleme : 22-03-2016 00:05

BAŞKAN AKCAN’DAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTILARI

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan beraberinde Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve

BAŞKAN AKCAN’DAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTILARI

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan beraberinde Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora ile Yönetim Kurulu üyeleri olduğu halde başlattığı mahalle toplantılarını Topağaç mahallesinde sürdürdü. Topağaç Mahallesinde düzenlenen toplantıya çevre mahalle muhtarları, okul müdürleri, imam hatipler ile bazı STK temsilcilerinin de katıldıkları gözlendi.

AMAÇ BİLGİ ALIŞVERİŞİ VE GENÇLER

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın önderliğinde Topağaç Mahallesinde gerçekleşen toplantıda Belediyenin iş başına geldikten sonra toplantı anına kadar yaptığı çalışmalar toplantıya katılan vatandaşlara anlatıldı ve vatandaşların belediyeden talepleri tespit edildi ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda başkan Akcan, yardımcılarına ve diğer belediye çalışanlarına talimatlar verdi.

Önceki akşam Topağaç Mahallesinde gerçekleşen toplantının en önemli gündem maddesi gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemesi için alınması gereken tedbirler üzerinde ki konuşmalar oldu. Gençlerde madde bağımlılığı yaşının çok alt sıralara indiğine dikkat çekilerek, madde bağımlısı gençlerin düştükleri çukurdan çıkarılmaları, bağımlılıktan kurtarılmaları ve topluma kazandırılması hususlarında karşılıklı bilgi alış verişi yapıldı ve konunun önemine binaen herkesi taşın altına elini sokması istendi ve bu konuda da anlaşma sağlandı.

TOPLANTILAR SÜRECEK

Belediye Başkanı Hasan Akcan, mahalle toplantılarının bundan sonra ki günlerde de devam edeceğini söyledi ve yapacağımız bu toplantılarda Topağaç Mahallemizde olduğu gibi önceliğimiz gençlerimiz olacak. Biz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve özellikle de madde bağımlılığı gibi toplumun kanayan yarası illetten kurtarmak ve o gençlerimizi toplumumuza kazandırmak için yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirleri konuşmaya devam edeceğiz dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ