Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

EMEKTAR FUTBOLCULARIMIZ FUTBOLDAN KOPAMIYOR

70 li yıllarda sahalarımızda seyretmeye

EMEKTAR FUTBOLCULARIMIZ FUTBOLDAN KOPAMIYOR

doyamadığımız Akınspor, Gençlikspor arasındaki rekabeti yaşatan ve ardından Akyazısporda top koşturan gençler aradan yıllar geçtikten sonra bile hala sahalardan kopamıyor.

Onları her hafta ya halı sahada ya da çim sahada top koştururken görüyor ve zevkle izliyoruz. Hele Belediye Başkanı Hasan Akcan ile Nail Kahveci arasındaki rekabet siyasette olduğu gibi sahalarda da bütün hızıyla devam ediyor.

Her iki kaptan’ın takımı birbirini yenebilmek için bir hayli ter dökmek zorunda kalıyor. Sonunda kim kazanıyor diyorsanız bazen Akcan’ın takımı  bazen de Kahvecinin takımı. Bu akşamki maçı 4-3 Nail Kahveci’nin takımı kazandı.

Maç’tan sonra çaylar içilirken yine konu futbol tabi. Bir saatlik maçın bir saatlik te kritiği yapılıyor.

Futbolda bir tatlı rekabet te Takviyeli öğretmen takımı ile Adliye arasında yaşanıyor. Çoğunlukla Adliye sporun kazandığı maçlarda öğretmenler yenilmeye doymuyor. Bu arada olan öğretmen takımında oynayan Emniyet Müdürümüz Bülent Ay’a oluyor.  Ancak öğretmenler yenile yenile yenmeyi öğrenmek için çalışmalarını devam ederken Öğretmen evi Müdürü Baki Yılmaz’ın form tutmasını bekliyorlar

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı