Vefat
Giriş Tarihi : 10-02-2016 15:54   Güncelleme : 10-02-2016 15:54

RENÇBER VE BAŞTAN GÖZ YAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Akyazılılar sevdiği iki insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

RENÇBER VE BAŞTAN GÖZ YAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Akyazı 2 değerli insanını daha kaybetti. Bunlardan biri Pazarköy mahallesinden Akyazının en eski otobüs işletmecisi Ziya Baştan diğeri ise Ömerciklar Mahallesi Muhtarı Zeki Rençber.

 

ÖMERCİKLER MAHALLESİ MUHTARI ZEKİ RENÇBER

Akyazı Ömercikler Mahallesi Muhtarı Zeki Rençber, geçirmiş olduğu rahatsızlığın ardından vefat etti. Rençber, geçirmiş olduğu rahatsızlığın ardından önce Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış hemen ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

Muhtar Zeki Rençberin Cenazesi Öğle namazına müteakip Gazi Süleymanpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yuvalak Mahallesi Aile kabristanlığında toprağa verildi.

AKYAZININ EFSANE ŞOFÖRLERİNDEN ZİYA BAŞTAN

Emekli öğretmen Yusuf, Turgut ve İshak Baştan’ın babaları, Kemal Baştan’ın abisi, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı emekli öğretmen Miktat Baştan’ın amcası, Özmert Ticaret sahibi Yusuf Özmert’in kayınpederi; Hakan, Bünyamin ve Ahmet Özmert’in dedeleri Akyazı’nın eski otobüs şoförlerinden Ziya Baştan 88 yaşında vefat etti.

Cenazesi  öğle namazına müteakip Pazarköy cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Pazarköy aile kabristanlığında toprağa verildi.

Baştan ve Rençber ailelerine taziyelerini belirtmek ve sevdiklerini ebedi istirahatgahına uğurlamak için gelenler gerek cenaze evlerinde ve gerekse camilerde izdihama neden oldular.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ