Eğitim
Giriş Tarihi : 22-01-2016 19:03   Güncelleme : 22-01-2016 19:03

YÖRÜKYERİ İLKOKULUNDAN DOÇENTLİĞE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

21 Ocak 2016 yıllar önce Akyazı’nın en uzak mahallesi olan Yörükyeri ilkokulunda

YÖRÜKYERİ İLKOKULUNDAN DOÇENTLİĞE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

21 Ocak 2016 yıllar önce Akyazı’nın en uzak mahallesi olan Yörükyeri ilkokulunda oldukça olumsuz koşullarda okuyup mezun olan orta ve lise hayatını da Savaştepe’de tamamlayan Menşure Aydın girdiği Marmara Üniversitesini, ardından doktoresini de başarı ile tamamladıktan sonra öğretim üyeliği, yardımcı doçent ve en sonunda da  kariyer basamaklarını hızla tamamlayarak Doçent olmayı başardı.

 Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor MYO’nda yard. Dç.Dr. olarak Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği yapmakta iken Doçentliğe yükselen Menşure Aydın bu başarısı ile Akyazı’nın da gururları arsında yer almış oldu..

 Geçtiğimiz gün Menşure Aydın’ın Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor yüksek okulunda kariyer cübbe töreni vardı.

 Aynı kariyeri paylaşan meslektaşları ile Doçentlik cübbesi giyen Menşure Aydın’ı bu önemli gününde Annesi Emine Aydın ile Babası Hamit Aydın ve Ağabeyi Sami Aydın yalnız bırakmadı.

 Mesleki kariyeri sırasında bir çok önemli projede görev alan Menşure Aydın en son Gölcük Belediyesi Kent Konseyi ile Kocaeli Üniversitesinin müştereken uyguladıkları çocuklara yönelik projeyi yürütüyor. Projede  Gölcükte yaşayan ve görmezlikten gelinen çocuklara yönelik özel guruplar fiziksel aktivite ve rehberlik proje çalışması gerçekleştiriliyor. 2023 yılına kadar toplumda fark edilmeyen çocuklar topluma kazandırılacak. Yeteneklerini fark etmeyenlere yardımcı olunacak ve bu çocukların sosyalleşmelerine katkı sağlanacak. Proje kapsamında çocuklara yürüyüş, yaz kampı gibi faaliyetler uygulanırken yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere yönelik su egzersizleri yaptırılacak.

HEMŞEHRİMİZ MENŞURE AYDINI TEBRİK EDER, KARİYERİNİ DAHA YÜKSEKLERDE GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ İFADE EDERİZ. BİZİM AKYAZI

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ