Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 16-01-2016 09:00   Güncelleme : 16-01-2016 09:00

AKYAZI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE YANGIN TATBİKATI

Geçtiğimiz hafta içinde İş sağlığı ve iş güvenliği konusunda açılan

AKYAZI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE YANGIN TATBİKATI

Geçtiğimiz hafta içinde İş sağlığı ve iş güvenliği konusunda açılan kursa katılan ve kurs sonunda yapılan sınavı da başarı ile geçen Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğünün 30 personeline Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince yangın tatbikatı yaptırıldı.

Tatbikatı gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi Eğitim Şube Amiri Hakan Yanak yönetimindeki ekip ilk önce senaryo gereği bina içinde bir yangın gerçekleştirdi.

Ardından verilen yangın alarmı ile bina içinde görev başındaki personel son hızla binayı terk ederek daha önce belirlenen toplanma noktasında bir araya geldi. 30 Saniye gibi kısa süre içinde  boşaltılan binada bir hasar meydana gelmeden yangın söndürüldü.

 Daha sonra da Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi Eğitim Şube Amiri Hakan Yanak  dışarıda toplanan personel’e yangın çeşitleri ve yangınlara müdahale etme konularında açıklamalarda bulunurken olası bir yangında yangın tüpleri ile nasıl yangın söndürüleceğini uygulamalı olarak gösterdi ve personele de teker teker oluşturulan bir yangını söndürme tatbikatı yaptırdı.

 Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz tatbikat sonunda itfaiye ekibi ve iş güvenliği eğitimini veren görevlilere  teşekkür ederek kendi elleriyle kestiği pastayı misafirlerine ve personeline ikram etti.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ