Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 24-12-2015 23:58   Güncelleme : 24-12-2015 23:58

ANKARA’DA SEMİNERE KATILMIŞLARDI DÖNDÜLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen

ANKARA’DA SEMİNERE KATILMIŞLARDI DÖNDÜLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen eğitim seminerine katılan Akyazı Ticaret Borsası başkan ve meclis üyeleri üç gün devam eden semineri tamamladıktan sonra Ankara’da Akyazı’ya geri döndüler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) ikiz kuleler ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşen üç günlük seminere katılan Akyazı Ticaret Borsası başkan ve meclis üyeleri seminerde alanlarında uzman olanlar tarafından anlatılanTOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri, TOBB’un ticareti kolaylaştıran hizmetleri, Türkiye ekonomisindeki dönüşüm, Türk Dış Politikasının dünü, bugünü ve geleceği, E-Ticaret, Finansal yönetim konularında geniş bilgiler alarak Akyazı’ya döndüler.

Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, üç devam eden seminerde hayli yararlı bilgiler aldıklarını söyledi ve seminere katılan üyelerin aldıkları bu bilgiler ışığında kendi adlarına yararlı işler yapacaklarına olan inancını dile getirdi.

Ankara’da yapılan seminere Akyazı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüsamettin Şen, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Meclis üyeleri Fevzi Bora, Hasan Saka, Vedat Böcek, Zafer Ömercikoğlu, Ali Bayraktar ve M.Zeki Şen katıldı ve Borsa Genel Sekreteri Adem İsmailtevfikoğlu katıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da düzenledikleri seminere katılan Akyazı Ticaret Borsası Başkan ve yöneticileri ile yakından ilgilendi ve kendilerine seminere katılımlarından ötürü teşekkür etti.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ