Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-12-2015 18:14   Güncelleme : 01-12-2015 18:14

CHP AKYAZI’DA MİKTAT BAŞTAN DÖNEMİ

CHP’de dün gerçekleşen kongrelerden biri de Akyazı örgütü oldu.

CHP AKYAZI’DA MİKTAT BAŞTAN DÖNEMİ

CHP’de dün gerçekleşen kongrelerden biri de Akyazı örgütü oldu. Muzaffer Başer’in tekrar aday olmadığı olağan kongrede Miktat Baştan başkan seçildi.

 Karadenizliler Derneği Lokalinde gerçekleşen kongreye Milletvekili Engin Özkoç. İl Başkanı Ayça Taşkent, ilçe başkanları, yönetim kurulları, kadın ve gençlik kolları ile delegeler katıldı. Kongre de divan başkanlığını ise İl eski Başkanı Selçuk Gedikli yaptı.

 Kongrede konuşan Milletvekili Engin Özkoç, partici çekişmelerin kimseye fayda getirmeyeceğini belirterek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan entrikalara karşı olduklarını ve tam destek verdiklerini söyledi. Daha sonra konuşan İlçe Başkanı Miktak Baştan da, Kılıçdaroğlu ve il örgütünün yayında olduklarını belirterek, tam destek sözünü verip, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 101 delegeli ilçe örgütünde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Ergüner Çolak, Ertan Fazlıoğlu, Recep Furuncuoğlu, Burhan Genç, Mustafa İyiyazıcı, Okan Karaağaç, Haluk Öker, Ayşe Özkan, Nevzat Turan, Neşe Türemen, Emel Türtay, Halim Ulukan, Necdet Yıldız, Şefika Zamanisoğlu.

Yedek Yönetim Kurulu: Evren Aytaç, Ahmet Bilmiş. Berrin Ceyhan, Reşat kök, Rasim Çetin, Osman Çelik, Mehmet Kılıçkeser, Ahmet Duman, Burak Türemen, Yüksel Gümüş, Osman Erkan, Nurettin Kara, Mitat Kopyaoğlu, Serkan Ergün.

 İl Delegeleri; Haluk Atabek, Muzaffer Başer, Elif Asiye Başer, Miktak Baştan, Yusuf Baştan, İsmail Selçuk Curoğlu, Oğuz Can Curoğlu, Ertan Fazlıoğlu, Recep Furuncuoğlu, Mustafa İyiyazıcı. Okan Karaağaç, Erdal Karaoğlan. Sebahattin Mestan, Ziyafettin Özbelli, Hayrettin Sezgin, Neşe Türemen, Emel Türkay, Şefika Zamanisoğlu.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ