Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2015 22:18   Güncelleme : 24-11-2015 22:18

BELEDİYE BAŞKANI AKCAN’DAN ÖĞRETMENLERE KUTLAMA YEMEĞİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile

BELEDİYE BAŞKANI AKCAN’DAN ÖĞRETMENLERE KUTLAMA YEMEĞİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile ilçede görev yapan öğretmenler ile emekli öğretmenlere yemek vererek öğretmenler günlerini kutladı.

 Kılıçoğlu düğün salonunda verilen yemek öğretmenlerin topluca söyledikleri öğretmen marşı ile başladı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir yaptığı konuşmada meslektaşları için böyle bir gece düzenleyen Belediye Başkanı Hasan Akcan’a teşekkür etti.

Emekli öğretmenler adına konuşan Mustafa Kanmaz da konuşmasında emekli olduktan sonra hatırlanmanın bizlere mutluluk verdiğini söyledi ve başkan Hasan Akcan’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Başkan Akcan şunları söyledi. Ben her zaman Hasan Hocayım. Başkanlık gider belki ama Hasan Hoca kalacak dedi ve Akyazı’da göreve geldiği 18 ay içinde önemli işlere imza attıklarını ve verdiği sözlerin hepsini yerine getirdiğini söyledi. Yakın gelecekte Akyazı gezmeye ve yaşamaya doyamayacağınız bir yer  olacak dedi.

Başkan Akcan genç öğretmenlere de tavsiyelerde bulunarak zaman çabuk geçiyor, mesleğinizden zevk almak istiyorsanız çok çalışmalısınız. O zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Dedi ve iyi ki öğretmen olmuşsunuz diyerek sözlerini tamamladı.

 Başkan Akcan daha sonra emekli öğretmenlere çam sakızı çoban armağanı birer hediye taktim etti ve çekilen toplu fotoğrafta emekli bir öğretmen olarak yer aldı.

Gecede Kabakulak Ortaokulu Müdürü Belediye Başkanı Hasan Akcan’a ilçeye hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

 Program öğretmenlerden oluşan halk müziği topluluğunun bir demet türkü programı ile sona erdi.   

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ