Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 13-11-2015 00:53   Güncelleme : 13-11-2015 00:53

AKYAZI’DA AÇILAN “HOKEY ŞİMDİ TAM ZAMANI” KURSU TAMAMLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından

AKYAZI’DA AÇILAN “HOKEY ŞİMDİ TAM ZAMANI” KURSU TAMAMLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından koordine edilen ‘’Hokey Şimdi Tam Zamanı’’ projesi gençleri hokeyle buluşturmaya devam ediyor.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 25 genç ile 50 aktif hokey sporcusunun yer aldığı projede gençler,  Erkek Hokey A Milli Takım Baş Antrenörü Salih Kanık, Kadın A Milli Takım Baş Antrenörü Yasin Yükseler ile 2 yardımcı antrenörün eşliğinde teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra, oyun kuralları, takım ruhu ve sporcu psikolojisi gibi farklı başlıklar altında açılan ve 10 gün süren kurs bugün tamamlandı.

 Türkiye Hokey Federasyonu tarafından koordine edilen ve 7 ilde uygulanan projenin biri de süper ligde hokey takımı olan Akyazı’daydı.

10 günlük kurs süresini en iyi şekilde değerlendiren sporcularımızın bu süre içinde gösterdikleri performans bu sporun ilçemizde gelişeceği konusunda umut verdi.

 Antrenör ve sporculara mükemmel ev sahipliği yapan Akyazı İlçe Spor Müdürü Metin Yılmaz kursun tamamlanması ile birlikte bir yemek düzenledi. Yılmaz projede görev alan antrenörlere ve sporculara teşekkür ederek onları uğurladı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ