Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 06-11-2015 09:26   Güncelleme : 06-11-2015 09:26

AKYAZI MUHTARLARINDAN İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

İl Jandarma Alay komutanlığına yeni atanan Albay Emin Dursun’un

AKYAZI MUHTARLARINDAN İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

İl Jandarma Alay komutanlığına yeni atanan Albay Emin Dursun’un ziyaretçileri arasında Akyazı Muhtarları da yer aldı.

Akyazı Muhtarlar derneği Başkanı Bekir Durmuş beraberinde Bedil Kadirbey Mahalle Muhtarı Hicran Çoklar, Reşadiye Mahalle Muhtarı İmdat Yılmaz, Taşburun Mahalle Muhtarı Fethi Kılıçoğlu, Çıldırlar Mahalle Muhtarı Halis Karakaş ve Düzyazı Mahalle Muhtarı Hikmet Dinç olduğu halde Sakarya’ya yeni atanan İl Jandarma Komutanına hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Akyazı Mahalle Muhtarlarının daima kolluk güçlerinin yanında olduğunu ve birlikte çalıştıklarına vurgu yaptı ve sizin zamanınızda da aynı şekilde birlikte el ele omuz omuza çalışacağız. Burada önemli olan İlimizin ve İlçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması ve korunmasıdır. Bizlerde Mahalle Muhtarları olarak bu görevi üstlenen sizlere yardımcı olmak bizim görevimiz olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinç içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Sakarya’nın yeni İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun’da Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı ve Mahalle Muhtarlarının makama yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve dün olduğu gibi bugün de İlimizin huzur ve güveni için birlikte çalışacağız dedi ve ziyaret için teşekkür etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ