Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 13-10-2015 20:43   Güncelleme : 13-10-2015 20:43

ATSO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasına bazı kurum ve kuruluşların ziyaretleri sürüyor

ATSO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasına bazı kurum ve kuruluşların ziyaretleri sürüyor. ATSO’ya ilk ziyaret Ziraat Bankası Müdürü tarafından yapıldı. Beraberinde Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Levent Beşevli olduğu halde ATSO’ya gelen Ziraat Bankası Akyazı Şube Müdürü Ahmet Tekin, Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar’la bir görüşme yaptı.

Görüşme sonunda açıklama ATSO Başkanı Şinasi Bayraktaür’dan geldi. Bayraktar, Ziraat Bankası Müdürünün Oda’ya bir nezaket ziyareti yaptığı söyledi ve ziyarette bankacılık hizmetlerinin Akyazı’daki durumunu konuştuklarını ve birlikte bir değerlendirme yaptıklarını söyledi.

ATSO’ya ikinci ziyaret Akyazı Vergi Dairesi Müdürü Ali Ilgaz’dan geldi. Beraberinde Gelir Uzmanı Şemsi İnal olduğu halde ATSO’ya gelen Vergi Dairesi Müdürü Ali Ilgaz yaptığı açıklamada ziyaretini Akyazı’da göreve yeni başlaması nedeniyle yaptığını ve tanışma niteliği taşıdığını söyledi.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’da İlçemiz Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Ali Ilgaz’ın tanışma nedeniyle ziyaretini gerçekleştirdiğini söyledi ve görüşmemiz sırasında kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundum dedi.

Akyazı’ya yeni atanan Vergi Dairesi Müdürü 1982 yılından beri Maliye Bakanlığın çeşitli kademelerinde görev yaptı. 20 yıldan beri de çeşitli yerlerde Vergi Dairesi Müdürlüğü yapan Ali Ilgaz Akyazı’da ki görevine 28.09.2015 tarihinde başladı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ