Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 10-10-2015 21:25   Güncelleme : 10-10-2015 21:25

TAŞBURUN KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Süper Lig A Grubu’nda Adapazarıspor üçüncü hafta maçında deplasmanda

TAŞBURUN KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Süper Lig A Grubu’nda Adapazarıspor üçüncü hafta maçında deplasmanda Taşburun’la karşılaştı. Son bölüme eşitlikle girilen maçta mavi-beyazlı takım bulduğu gollerle müsabakayı 3-1 kazanmayı başardı.

Maçın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiği maçta ilk yarıda Adapazarı ikinci yarıda Taşburun daha üstün oynadı. Taşburun ikinci yarının başında ele geçirdiği yüzde yüz iki gollük pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarıda bir pozisyonda gole giden Taşburunlu oyuncu rakibi topu elle kesmesine rağmen yüzde yüz gollük pozisyonu kesen Adapazarlı oyuncuya kırmızı kart göstermeyen maçın hakemi maçın neticesine etki etti.

 Adapazarıspor, Süper Lig A Grubu’nda üçüncü hafta maçında deplasmanda Taşburunspor’a konuk oldu. Konuk ekip ilk yarıyı 18.dakikada Yılmaz’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Taşburunspor 53.dakikada İslam ile dengeyi sağladı. Son bölümüne kadar dengenin bozulmadığı maçta Adapazarıspor sonuca 88.dakikada Yılmaz ve 90.dakikada Hüseyin’in golleriyle gitmeyi başardı. Bu sonuçla grupta arka arkaya ikinci galibiyetini alan Adapazarıspor puanını da 7’ye yükseltti.      

 

Taşburunspor: 1

Adapazarıspor: 3

Saha: Taşburun

Hakemler: Erkan Engin** Z.Erdem Şen** Ozan Gürleyik**

Taşburunspor: Onur** Sait** Soner*** (Eren**) Hakan** İslam*** Önder** Oğuzhan** Eren** Sezer*** Hasan** Mert** (Ali**)

Antrenör: Fikret Karakaş

Adapazarıspor: Mustafa** Şener*** Yusuf** İlker** (Volkan**) Nizamettin** Makarasvili** (Hakan**) Oğuz*** Yasin*** Yılmaz*** Samet*** Mehmet** (Hüseyin**)

Antrenör: Abdurrahman Güneş

Goller: Dk.18-88 Yılmaz, Dk.90 Hüseyin (Adapazarıspor), Dk.53 İslam (Taşburun)

7

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ