Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 03-10-2015 01:04   Güncelleme : 03-10-2015 01:04

AKP 1 KASIM SEÇİMLERİNE HANIMLARLA START VERDİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Ak Parti Akyazı İlçe Kadın Kolu Başkan

AKP 1 KASIM SEÇİMLERİNE HANIMLARLA START VERDİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Ak Parti Akyazı İlçe Kadın Kolu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerine start verdi.

Başkan Akcan ve Ak Parti Akyazı İlçe Kadın kolu Başkanı Özlem Özel  ile birlikte Kadın kolu Yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve Gönüllü Bayan Hatipler ile kahvaltılı toplantı gerçekleştirerek, 01 Kasım Genel Seçimleri öncesinde Akyazı’da seçim çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alış-verişinde bulundular.

Ak Parti hükümetlerinde yapılan hizmetlerin halkımıza anlatılması noktasında fikir birliğine varılan toplantıda; Akyazı Ak Parti Kadın Kolu Başkanı Özlem Özel’de “tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve Gönüllü Bayan kardeşlerimizle  birlikte seçim çalışmalarına  hızlı bir şekilde başladık. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

01 Kasım Genel seçimlerinde yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi sunumu yapıldı. Başkan Akcan; Akyazı’da bugüne yapılan çalışmalar ve bundan sonra halen yapılan ve yapımı gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan “01 Kasım seçimleri Ülkemiz için çok önemli bir seçim, biz de ilçemiz ölçeğinde Belediye olarak tüm birimlerimiz ile birlikte teyakkuz halindeyiz. Yapımına halen devam ettiğimiz, Mobese kamera sistemleri, 112 Park, S.A.B.A.H Derneği Lokali, Akyazı Park, Akyazı Otopark, Sentetik Saha,  Akyazı Gölpark, Kuzuluk Kongre ve Kültür Merkezi, Akyazı Ormanpark, Aksartepe Mesire ve Dinlenme yeri, Taş Kırma Ocağı, Dokurcun Sosyal Tesisleri, Ambulans ve Cenaze aracı ve 5 adet Kepçe alımı projelerimiz için tüm ekiplerimiz azami gayret sarf etmektedir. Akyazı tüm bu projeleri ile her geçen gün bölgemizde gelişen, değişen ve büyüyen bir ilçe olarak göz dolduracaktır” dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ